Iletisimsel yaklasim: Bu yaklasim günlük durumlarda gerçek iletisim ve etkilesime odaklanir. Dilin aktif kullanimi, rol yapma oyunlari, tartismalar, tartismalar ve isbirlikçi projeler gibi etkinlikler yoluyla tesvik edilir.
Göreve dayali ögrenme: Ögrenciler Ispanyolca dilinin kullanilmasini gerektiren anlamli ve baglamsallastirilmis görevleri yerine getirirler. Bu görevler, digerlerinin yani sir...
Iletisimsel yaklasim: Bu yaklasim günlük durumlarda gerçek iletisim ve etkilesime odaklanir. Dilin aktif kullanimi, rol yapma oyunlari, tartismalar, tartismalar ve isbirlikçi projeler gibi etkinlikler yoluyla tesvik edilir.
Göreve dayali ögrenme: Ögrenciler Ispanyolca dilinin kullanilmasini gerektiren anlamli ve baglamsallastirilmis görevleri yerine getirirler. Bu görevler, digerlerinin yani sira bir gezi planlamayi, yemek tarifi hazirlamayi, turist brosürü olusturmayi içerebilir. Dilin gerçek durumlarda pratik uygulamasina odaklanir.
Sözcüksel yaklasim: Kelime bilgisi özgün baglamlarda ögretilir ve sözcük öbeklerinin ve günlük konusma diline ait ifadelerin ögrenilmesine öncelik verilir. Kelime bilgisini güçlendirmek için kelime oyunlari, bulmacalar, iliskilendirme çalismalari ve ezberleme gibi etkinliklerden yararlanilmaktadir.
Kültürel odak: Ispanyolca konusulan kültür çalismalari Ispanyolca derslerine entegre edilmistir. Bu, Ispanyolca konusulan ülkelerin müzigini, edebiyatini, sinemasini, gastronomisini ve geleneklerini kesfetmeyi içerir. Kültürlerarasi anlayis tesvik edilir ve kültürel çesitlilige saygi ve takdir tesvik edilir.
Isbirligine dayali ögrenme: Sorunlari çözmek, görevleri tamamlamak ve dil pratigi yapmak için ögrenciler arasindaki takim çalismasi ve isbirligi tesvik edilir. Ögrencilerin güvenini ve motivasyonunu güçlendiren fikir alisverisi ve karsilikli yardim tesvik edilmektedir.
Sinifta teknoloji: Mobil uygulamalar, çevrimiçi platformlar, videolar ve multimedya gibi teknoloji kaynaklari dersleri zenginlestirmek ve sinif disinda ek pratik saglamak için kullanilir. Bu, siniflara çesitlilik ve dinamizmin yani sira kisisellestirilmis ögrenme firsatlari da saglar.
Sürekli geri bildirim ve degerlendirme: Ögrencilere dili anlamalarini ve üretimlerini gelistirmelerine yardimci olmak için sürekli geri bildirim saglanir. Ögrencinin gelisimini izlemek için yazili testler, sözlü sunumlar, projeler ve öz degerlendirme gibi çesitli degerlendirme teknikleri kullanilir.